Καλλιτεχνική Ομάδα «Alternativa»

Καλλιτεχνική Ομάδα «Alternativa»

Η καλλιτεχνική ομάδα ψυχαγωγίας “Alternativa” απαρτίζεται από ένα συντονιστή ψυχολόγο και τέσσερα άτομα με ψυχοκοινωνικά προβλήματα που διαθέτουν καλλιτεχνικές δεξιότητες. Επιπλέον, οι καλλιτεχνικές μας εκδηλώσεις εμπλουτίζονται τη συμμετοχή εξωτερικών συνεργατών (ανιματέρ, ταχυδακτυλουργοί, μουσικοί, ζωγράφοι, ηθοποιοί κ.ά.).

Η “Alternativa” επισκέπτεται ή φιλοξενεί άτομα με προβλήματα κινητικά ή ψυχικά με σκοπό να τους φέρει σε επαφή με νέους ανθρώπους και νέες ευχάριστες δραστηριότητες. Για πολλούς αυτό είναι κάτι που δεν έζησαν ποτέ, κάτι πρωτόγνωρο που σίγουρα, όμως, θα θελήσουν να βιώσουν. Ο ενθουσιασμός που προκαλεί η “Alternativa” σε όποιον χώρο επισκέπτεται λειτουργεί θεραπευτικά για όλους.

H “Αlternativa” αναλαμβάνει να μεταμορφώσει την ημέρα σας σε μια ιδιαίτερη και αξέχαστη εμπειρία για εσάς και αυτούς που αγαπάτε.

Η “Alternativa” απευθύνεται σε:

Άτομα με ψυχοκοινωνικά ή κινητικά προβλήματα

Όσους επιθυμούν να οργανώσουν βραδιές ψυχαγωγίας για αγαπημένα πρόσωπα

Στις διάρκειας μίας ή δύο ωρών εκδηλώσεις η “Alternativa” προσφέρει:

Στις καλλιτεχνικές μας εκδηλώσεις μπορούμε να κάνουμε τα γενέθλιά σας ξεχωριστά.

Φιλοδοξία μας είναι να απελευθερώσουμε τον τραγουδιστή / χορευτή / ηθοποιό που κρύβετε μέσα σας διαθέτοντας όλο τον απαραίτητο οπτικο-ηχητικό εξοπλισμό (ενισχυτές, ηχεία, μουσικά όργανα, μικρόφωνα, στίχους τραγουδιών, προτζέκτορα και σκηνικά).

Με οδηγό την έμπνευσή σας και τις επιθυμίες σας, συνεργαζόμαστε για να φτιάξουμε μαζί, με τον πιο ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο, την μυστική συνταγή για τη δική σας γιορτή.

Γιατί, με την “Alternativa” κάθε μέρα είναι γιορτή.

Οι εκδηλώσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν και στον ειδικά εξοπλισμένο χώρο που διαθέτουμε, «Πορφύρα», Χαλκιδικής 37 Κεραμεικός (τηλ. 210 34 76 550).

Καλέστε σήμερα στο 210 3476550 ή στείλτε μας Email στο info@koispe.org

Ζητήστε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες ή να ενημερωθείτε από τους ανθρώπους του ΚΟΙΣΠΕ Κλίμαξ Plus.

Επικοινωνία